Vakantie met uw hond

Welkom en gratis

Ook uw viervoeter is in ons vakantiehuis van harte welkom, zonder verdere kosten! Bij aankomst staan de hondenmand met kussen (doorsnede 90 cm) en de drink- en etensbakken klaar. De woonkamer is voorzien van een traphekje zodat uw hond niet op onbewaakte momenten de trap naar de slaapverdieping afloopt.

Omheinde tuin

Onze tuin is omheind zodat u en uw hond heerlijk kunnen relaxen op het terras en in de tuin. Uw hond kan er voor kiezen om in de zon te liggen of de schaduw op te zoeken.

Wandelen 

Vanuit ons vakantiehuis kunt u gelijk korte of lange wandelingen maken met uw hond. Ook kunt u de Donnerkogelbahn nemen (een voor honden gemakkelijk toegankelijke cabinelift, 10 minuten wandelen van ons huis) en gaan wandelen in het schitterende wandelgebied Dachstein-West.

Zwemmen 

Op warme dagen vindt uw hond het vast heerlijk om even af te koelen in een van de vele meertjes of riviertjes (zoals de Lammer en Salzach) in de buurt. De Gosausee (met de auto in minder dan 30 minuten) is niet alleen het beginpunt van mooie wandelingen, maar ook een heerlijke plek voor uw hond om even af te koelen. 

Golfen

Bij Golfclub Gut Brandlhof in Saalfelden (70 autominuten van ons vakantiehuis) mag uw hond mee.

Goed om te weten…

Uit eten 

Uw hond is welkom in alle restaurants in Annaberg en omgeving. Ook in de wijde omgeving en in Salzburg laten vrijwel alle bars en restaurants uw hond toe.

Aangelijnd

Omdat er veel wild in het bos loopt, moet uw hond in Annaberg worden aangelijnd. Het kan zo maar zijn dat u op een rustige ochtend reeën tegenkomt…

Opruimen

In Annaberg geldt een opruimplicht. Hondentoiletten treft u op verschillende plekken aan.

Huisregels

Wij stellen het op prijs als u uw hond niet op de bank, in de stoelen of in het bed laat.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram

Haus Boris

ANNABERG-LUNGOTZ - SALZBURGERLAND - OOSTENRIJK