Winter

Skiën en snowboarden in een rustig en familievriendelijk gebied!

Ski in - ski out! U glijdt zo van ons vakantiehuis naar de piste en skiet in 2 minuten naar het dalstation van de Donnerkogelbahn. Deze cabinelift brengt u in slechts 8 minuten in het skigebied Dachstein-West met ongeveer 150 kilometer blauwe, rode en zwarte pistes en vele gezellige hutten.

Het gebied heeft mogelijkheden te over voor korte of lange skitochten van alle niveaus. U hoeft niet lang te wachten voor de skiliften en ook daarom is het gebied uitstekend geschikt voor families. Uw skipas is niet alleen geldig in het skigebied Dachstein-West (Annaberg, Gosau en Russbach), maar ook in een aantal kleinere skigebieden: Karkogel Abtenau, St. Martin, Dachstein Krippenstein Obertraun, Zinkenlifte Bad Dürnberg, Feuerkogel Ebensee, Skilift Lammertal Lungötz en Werfenweng (nieuw!).

De skischool van Annaberg (Freeride-Alpin) is gevestigd in het dalstation van de Donnerkogelbahn. Annaberg is het dorp van Marcel Hirscher; de ouders van Marcel zijn al jaren verbonden aan de skischool en geven er nog steeds skiles.

Langlaufen

Langlaufen is mogelijk in Abtenau, Lungötz en op de Postalm (respectievelijk 15 en 30 minuten rijden van ons vakantiehuis).

Winterwandelingen

In de winter heeft u in de omgeving van ons vakantiehuis een ruime keuze uit wandelingen. Ook kunt u onder begeleiding van de gidsen van de skischool Freeride-Alpin winterwandelingen (eventueel met sneeuwschoenen) maken.

Salzburgersportwelt

Wilt u eens een dagje iets anders, dan rijdt u in 30 minuten naar Flachau om te gaan skiën in de Salzburgersportwelt, één van de grootste skigebied in de Alpen met 760 pistekilometers, 270 moderne liften en 200 hutten.

Goed om te weten...

Skischool Freeride-Alpin

Bij Freeride-Alpin kunt u uw ski- of snowboardles regelen, uw spullen huren, een winterwandeling reserveren of een nieuwe skibril kopen.

Freeride-Alpin heeft haar kantoor in het dalstation van de Donnerkogelbahn.

Interessante links

Toeristische informatie: Annaberg-Lungötz.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram

Haus Boris

ANNABERG-LUNGOTZ - SALZBURGERLAND - OOSTENRIJK