Een winter in Annaberg 60 km skipiste voor de deur

En lekker eten bij authentieke hutten

Ski in - ski out!

U glijdt zo van ons vakantiehuis naar de piste en skiet in 2 minuten naar het dalstation van de Donnerkogelbahn. Deze cabinelift brengt u in slechts 8 minuten in het skigebied Dachstein-West met ongeveer 60 kilometer blauwe, rode en zwarte pistes en vele gezellige hutten. Het familievriendelijk skigebied heeft mogelijkheden te over voor korte of lange skitochten van alle niveaus. U hoeft niet lang te wachten voor de skiliften en ook daarom is het gebied uitstekend geschikt voor families.

Uw skipas is niet alleen geldig in het skigebied Dachstein-West (Annaberg, Gosau en Russbach), maar ook in zeven andere skigebieden: Karkogel Abtenau, St. Martin, Dachstein Krippenstein Obertraun, Zinkenlifte Bad Dürnberg, Feuerkogel Ebensee, Skilift Lammertal Lungötz en Werfenweng. In totaal 160 km piste!

Skischool

De skischool Freeride-Alpin van Annaberg is gevestigd in het dalstation van de Donnerkogelbahn. Annaberg is het dorp van Marcel Hirscher, meervoudig wereldkampioen slalom en reuzenslalom; de ouders van Marcel zijn al jaren verbonden aan de skischool en geven er nog steeds skiles.

Langlaufen

Langlaufen is mogelijk in Abtenau en Lungötz (15-20 autominuten) en op de Postalm (45 minuten rijden van ons vakantiehuis).

Winterwandelingen

In de winter heeft u in de omgeving van ons vakantiehuis een ruime keuze uit wandelingen. Ook kunt u onder begeleiding van de gidsen van de skischool Freeride-Alpin winterwandelingen (eventueel met sneeuwschoenen) maken.

Salzburgerland Sportwelt

En wilt u eens een dagje iets anders, dan rijdt u in 30 minuten naar Flachau om te gaan skiën in de Salzburger Sportwelt (Ski Amadé), één van de grootste skigebieden in de Alpen met 760 pistekilometers, 270 moderne liften en 200 hutten.

Adres

Haus Boris
Steuer 72
A-5524 Annaberg-Lungötz
Salzburgerland, Oostenrijk
Tel: +31 6 51620344
Email: contact@hausboris.nl

Registratienummer: 50203-005072-2020

Lees onze reviews

Volg ons